Skap vekst med lojalitetsprogram

Loyalls lojalitetsprogram gir din bedrift full innsikt i gjestene eller kundene dine, og øker besøk, handel og speiselt i direkte kanaler.

Automatisk medlemsrekruttering

Enkel administrasjon

Økt lojalitet og gjenbesøk

Finn ut hvordan din bedrift kan ta nytte av å skape sterkere lojalitet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Loyall søker markedssjef

Vi søker etter en Markedssjef/Markedsansvarlig som blir en del av vårt markedsteam. Som markedssjef/markedsansvarlig hos oss vil du bli med på en unik reise og få mulighet å jobbe med et bredt utvalg av aktiviteter for å fremme Loyall som merkevare og selskap. Vi søker deg med lidenskap for innovasjon og ser verdien i fremtidens muligheter for digital og automatisert markedsføring.

Sunday, March 14, 2021

Loyall er et SaaS / Fintech selskap fra Bergen, og leverer software til flere hundre bedrifter i Norden. Vi brenner for innovasjon, og ønsker å utgjøre en positiv forskjell for våre kunder. Tjenestene vi leverer styrker lojalitet, øker kundetilfredshet og skaper ROI.

Hvem er vi på jakt etter?

Vi ser for oss at du er en engasjert og fremoverlent markedsfører med stor interesse for digital kommunikasjon innen B2B-markedet. Den riktige kandidaten er selvdreven, initiativrik og kreativ. Du planlegger markedsaktiviteter basert på effekt og resultater, og vil være ansvarlig for at disse blir gjennomført.  

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Du vil passe godt inn i rollen og organisasjonen om du er:

Annen informasjon

Høres det ut som noe for deg?

Send oss en søknad -->